Implementering

Implementering af nyt administrationssystem i storkøkkenet kan tage måneder såfremt opgaven skal løftes af samme personale som også håndterer de daglige opgaver. Dette er dog ikke nødvendigvis den mest omkostningseffektive løsning.

I Dankost tilbyder vi at levere vores program med en grundtræning eller komplet med f.eks. 2 måneders bestillinger i webshoppen og færdige opskrifter og menuer.

En komplet køreklar løsning kan f.eks. se ud som følger:

* Kartotek med 1.000 råvarer importeret fra leverandør kombineret med opdatering fra GS1 Tradesync (til brug for deklarationer og håndtering af allergener)

* 50 øvrige salgsvarer (f.eks. kaffe, rengøringsartikler)

* Deklarationer på 50 varer som sælges i cafe (eller samtlige opskrifter i fald dette er relevant)

* Konfigureret webshop med samtlige afdelinger / kunder, bestillingslister, faste / stående bestillinger samt diverse stamdata til brugerne af shoppen (brugervejledninger m.m.)

* Konfigureret POS løsning (online kasseapparat via tablet)

* Konfigureret produktionsapp som mulighed styringen af produktionen direkte fra f.eks. Tablet / web – derved spares papir og data er altid ajour. Integreret egenkontrol

* En håndfuld relevante rapporter (f.eks. overblik over bestillinger og økonomi pr. afdeling, analyse af afvigelse, buffer produktion m.m.)

* Konfigureret madservice inkl. kørselsmønster

* I den afsluttende fase indgår naturlig også vores grundtræning således, at personalet bliver fortrolige med at overtage og drifte løsningen

* Naturligvis indgår også en konfigureret licens til DANKOST PRO

Vi gør altid et stort nummer ud af at levere det som er relevant for at komme i luften. Når først løsningen er gået live opstår der løbende behov som tidseffektivt kan implementeres efter lanceringen. Denne model er attraktiv for at undgå en lang implementeringsproces og samtidig økonomisk fordelagtig.

Ovenstående eksempel kan leveres på helt ned til 2 måneder fra igangsætning. Typisk anbefaler vi dog en tidshorisont på omkring 4-5 måneder.

Kontakt vores direktør direkte på tlf. 2222 7000 for et oplæg der matcher jeres behov.